Vedeževanje vam lahko razčisti dvome

Vedeževanje vam lahko pomaga na razpotju življenja najti pravo pot za svetlo prihodnost, zato obiščite Sibilo na tej povezavi https://www.sibila-vedezevanje.si/ in jo vprašajte, kar vas zanima o sebi. Z veseljem vam bo razkrila, kaj vam angelske ali tarot karte kažejo in kako si boste lahko pomagali, da boste pričakali najboljšo možno rešitev za vaš problem. Vedeževanje omogoči bolj čist pogled v več rešitev in več možnih poti ter vam lahko odpravi dvome o tem, kar ste morda že vedeli in dobite le potrditev, da je pot, po kateri greste prava. 

vedeževanje

Vedeževanje je že od nekdaj privlačilo ljudi, da so obiskovali tiste, ki so dojemljivi za kozmične vibracije in vidijo več od drugih, ker teh sposobnosti niso nikoli izgubili ali so jih na novo razvili. Naučili so se tudi brati sporočila iz raznih orakljev, kot so kava, školjke, karte, fižoli in še marsikaj, tudi iz planetov. Zato lahko drugim tudi povedo, kaj vidijo.

Vedeževanje drugim je dosti lažje, kot semenu sebi, ker smo preveč objektivni in ne vidimo, kaj nam v resnici karte kažejo. Če nam pogleda v prihodnost kdo drug, ni čustveno vezan na to in mu je dosti lažje objektivno povedati, kaj vidi. Vendar pravo vedeževanje ni to, da nekdo meni, da imate zapečateno usodo in se ji ne morete izogniti ampak, da imate več možnosti, ki jih sami izbirate po lastni volji.

Vedeževalec vam pomaga razmišljati na glas in se odločati, ko nimate samozavesti, da bi se samo o tem odločili, ali ste čustveno preveč vezani na dogodek, vam je preveč pomembno, da bi lahko sploh trezno razmišljali. Vedeževalec vam pomaga, kot neke vrste svetovalec.

Vprašanja, ki jih zastavite vedeževalcu naj bodo iskrena in resna ter zelo točna. Kakršno bo vprašanje, tak bo namreč odgovor. Ni dobro dvakrat zastaviti enako vprašanje, ker se lahko orakelj obrne proti vam. Če odgovora niste razumeli, postavite podvprašanja, kolikor jih pač hočete. Vedeževalec bo razčistil vsako vaše vprašanje in tudi, če dam ne bo točno v vedel, bo tudi sam dodal še kakšno vprašanje, da bi vam pomagal.