Freeflow masažni bazeni

Se radi sproščate v masažni bazenih, pa ne veste kje bi dobili kvalitetne masažne bazene z ugodnimi cenami? Freeflow masažni bazeni imajo odlične ponudbe za vas!

Že dolgo nazaj v Egiptu, Grčiji, Indiji itd. so verjeli, da hidroterapija pomaga pri zdravju, dobremu počutju z načinom, da so dali v vodo razna zelišča, cvetje, da so vdihavali paro itd.

Po toplih kopelih so bili znani že Rimljani in tako so se potem tudi razvili zdravilni centri, kateri so delovali tako, da so zdravili z vodo. Tako kot so danes masažni bazeni, so bile rimske kopeli take, da so vključevale vročo vodo in so se povezovali s parnimi tretmaji. Nemci in Japonci pa uporabljajo toplo vodo za hidroterapijo in s to poskušajo zdraviti, krepiti telo in omogočati zdravo staranje.

Kasneje so ugotovili, da hidroterapija učinkuje pri togosti, bolečinah v mišicah, umirjanju simptomov in vnetnih boleznih in točno zato so masažni bazeni učinkoviti, ker združujejo masažo, toplo vodo in tudi zmanjšujejo pritik na bolečine v sklepih tako, da zmanjšajo telesno težo, pri čemer pomaga vzgon.

Vso to delovanje sprošča mišice, povečuje prekrvavitev in tako tudi zboljša proces zdravljenja.

V SLO je približno 16000, ki trpijo z različno obliko artritisa in točno z masažnimi bazeni in terapijo se jim da pomagati. Masažni bazeni freeflow ponujajo vse kar “potrebujete” za sprostitev in sicer masaža, toplota in vzgon poleg tega pa so tudi ugodni in kvalitetni.

Z masažnimi bazeni boste tudi lažje spali, saj po koncu masaže ti telo sporoči, kdaj je čas za spanje, saj topla voda zmanjšuje težo telesa za kar 90%, pritisk na mišice in sklepe in pa tudi vas psihično in čustveno sprosti.

Masažni bazeni

Še kot dodaten “plus” je pa lahko to, da so masažni bazeni pravi trenutek oz. prostor za večerno romantiko, kjer se lahko povsem posvetite partnerju/ici ter se ob enem tudi sprostite in kasneje tudi vsekakor lažje zaspite.

Več informacij o ponudbah in ostalih prednostnih masažnih bazenov freeflow dobite na spletni strani http://www.freeflow.si/.