Lesena okna Gašper – učinkovitost, kvaliteta ter tradicija

Les je naravni material, ki ga mnogo ljudi naravnost obožuje. V domovanje namreč vdihne toplino, tradicijo ter domačnost, hkrati pa s svojimi odličnimi naravnimi lastnostmi, poskrbi tudi za dolgo življenjsko dobo ter udobno uporabo. Ne glede na to, ali gradite nov objekt, ali pa renovirate starega – lesena okna so odlična izbira za vsakega izmed njih, ne glede na to, v kakšnem okolju se nahaja. 

Les je naraven ter obnovljiv material. V našem podjetju okna izdelujemo iz različnih vrst lesa – smrekovega, hrastovega, macesnovega in drugih. Le tako lahko končni produkt popolnoma prilagodimo željam ter potrebam stranke. Ponudbo si lahko ogledate na: www.gasper.si/lesena-okna-prima. Ker so okna osnovni del vsakega objekta je nujno, da prostor osvetljujejo ter skrbijo za ustrezno tesnjenje. Zakaj?

lesena-oknaAli ste vedeli, da tudi skozi zaprta okna (še posebej je to opazno pri starejših) izgubljate toploto? In to ne malo, izguba je lahko tudi do 40 odstotna. Prav enako je poleti, le da takrat v prostor skozi okna vstopa odvečna toplota. Dobro načrtovana in kakovostno izdelana lesena okna bodo navedene težave rešila. Tako bodo zmanjšala vašo potrebo po dodatnih ogrevalih pozimi ter dodatnim hlajenjem poleti.

Zakaj izbrati lesena okna Gašper? Ker so v našem podjetju stranke na prvem mestu. Pri izdelavi oken po meri upoštevamo vsako željo ter potrebo in zagotovimo odličen končni produkt. Okna Prima iz naše lastne produkcije so varčna, trajna ter zagotavljajo visoko stopnjo varnosti. Naši leseni okvirji so večslojno lepljeni, zaščita lesa pa ekološka – po barvni karti Gašper. Po želji lahko les zaščitimo s štirimi sloji ali dodatno zaščitimo V spojev. Detajli kril ter podbojev so zaobljeni, zato je končni vizualni učinek lesenih oken Gašper primeren za vsak dom. Izbirate lahko med dvema globinama podbojev – 68 mm ali 78 mm.

Izberite lesena okna Gašper ter si zagotovite trajna okna, ki vam bodo služila še desetletja. Če potrebujete kakšen nasvet pa nas preprosto kontaktirajte. Naši strokovnjaki si bodo za vas z veseljem vzeli čas.