Nalepke za avto – poceni in učinkovita reklama

Zakaj se nalepke za avto izplačajo?

Ste še kje videli oglas, za katerega plačate enkrat, nato pa njegove sadove žanjete še leta, celo desetletja? Ste že kje videli oglas, ki bi vas spremljal dobesedno kamorkoli se odpravite? V podjetju Ddesign ne verjamemo, da bi že kje videli tako dober in ugoden oglas – razen v obliki nalepk za avto, seveda.

Naše trditve o odličnosti podpirajo leta izkušenj in zadovoljnih strank – naše nalepke smo lepili že na skoraj vse vrste vozil, tako gospodarskih kot osebnih. Nekaj si jih lahko pogledate na avto-nalepke.net. Pravzaprav obstaja velika možnost, da se bo mimo vas danes pripeljal vsaj en avtomobil ali kombi, ki imel karoserijo okrašeno z nalepkami, ki smo jih izdelali mi, in bo z njimi oglaševal podjetje svojega lastnika.

avto nalepke

Kako skrbim za nalepke za avto?

Tako kot pri vsaki stvari tudi v primeru naših nalepk velja, da je dobro upoštevati nekatere napotke, če želite, da vam služijo kar se da dolgo. Brez skrbi, naše nalepke so narejene, da trajajo, zagotovo pa jim lahko s pravilnim ravnanjem še podaljšate življenjsko dobo. Eden takšnih napotkov je, da nalepk za avto nikoli ne voskajte, saj bodo tako hitreje zbledele. Bledenje bodo povzročile tudi ekstremne vremenske razmere, zato poskrbite, da bodo vaša vozila pod streho.

Čeprav so naše avto nalepke izredno obstojne, pa je njihovo odstranjevanje enostavno – vse, kar potrebujete, je toplota. Idealen vir toplote je na primer sušilec za lase. Prižgite ga in na razdalji 20 do 30 centimetrov segrejte nalepko – začnite nekje na robu. Če roba nalepke ne morete dvigniti z nohtom, poskusite z nožem, a na lastno odgovornost in previdno, da ne poškodujete laka. Nalepko nato še naprej segrevajte in jo počasi odstranjujte. Previdni morate biti tudi, da laka ne poškodujete z vročino.

Če torej želite svoj posel oglaševati na najbolj učinkovit, hkrati pa glede na to učinkovitost tudi najbolj cenovno ugoden način, se oglasite v podjetju Ddesign. Naše nalepke za avto so vrhunske kakovosti in lahko ob pravilni negi zdržijo dolgo – mnogo dlje kot oglas v časopisu ali na televiziji.