Izdelava nadstreškov po vaši meri

Potrebujete nadstrešek za vaše vozilo, balkon oz. v kakšen drug namen? V podjetju Žugič bomo za vas izdelali kakovosten kovinski nadstrešek, ki bo odlično služil svojemu namenu, hkrati pa poskrbel tudi za polepšanje okolice. Saj veste – vsaka ograja ali drug dodatek namreč vpliva na izgled vaše okolice ter vašim gostom ter mimoidočim sporoča različne informacije, tudi o vašem načinu življenja. Urejenost vašega domovanja ter okolice je torej pomembna. Seveda ne samo za mimoidoče, predvsem tudi za vas – da se boste v svojem domu dobro počutili, ter da bo le-ta kar najbolj funkcionalen.

Izdelava nadstreškov v našem podjetju poteka na sledeči način. Najprej si ogledamo mesto ter se s strankami dogovorimo o želenih dimenzijah ter dodatnih zahtevah ali morebitnih omejitvah postavitve nadstreška. Po pogovoru se lotimo računanja statike, ki nam poda informacijo o nosilnosti konstrukcije.

izdelava nadstreškov

Izdelava nadstreška namreč ni tako enostavna, kot bi se morda lahko zdela na prvi pogled. Vremenski ter temperaturni vplivi namreč so pomembni, še posebej teža zimskega snega. Izračuni nam povedo, koliko nosilnih stebrov bo potrebnih za zanesljivost konstrukcije. S strankami se dogovorimo tudi o kritini, seveda naši strokovnjaki z veseljem podelijo tudi svoje znanje ter strankam svetujejo o različnih možnostih, ki jih imajo na voljo. Izdelamo še načrt ter skico, ki nam omogočata boljšo predstavo o poteku projekta (prav tako pa tudi našim strankam).

Izdelava nadstreškov v našem podjetju poteka hitro, nemoteno ter v dogovorjenih časovnih terminih, saj se zavedamo, da je slednje ključno za zadovoljstvo naših strank. Ko končamo izdelavo ter obdelavo kovinskih elementov, jih namestimo na označeno zemljišče. Za zidarska dela lahko stranka v tem primeru izbere tudi drugega izvajalca. V primeru, da le-tega ni, bomo za vsa dela poskrbeli kar mi. Seveda je izdelava nadstreškov delo, ki ga v veliki meri usmerja stranka sama. Naše podjetje se stranki prilagodi v vseh pogledih.